Feedback

Send gerne en feedback til mig. 

Feedback

Tommy har på fantastisk vis guidet mig til svar på mine spørgsmål via englekort og sin clairvoyance Positiv og behagelig samtale med stor indsigt og respekt for min fortælling. Tak for det. 

Tove Risbjerg  


--------------------------------------1000 Tak for dit svar

Det er lige "spot on" og lige som du beskriver det har jeg følt

Kæmpe knus til dig 

Anni Mattsson 


----------------------------------


Jeg oplevede et lys. Jeg kunne se et stærkt lys, selvom jeg sad med lukkede øjne, som om der kom en "port". Det blev helt varmt i mine kinder og min krop blev "svag". Mine arme blev tunge; min vejrtrækning overskuelig. Mit hoved føles let nu. ? Endnu en vellykket healing.
I må få en vidunderlig skøn dag

mvh Jacobsen 

Har nu fået fjernhealet min hund, super god behandling. Har kunne mærke og se væsentlig forandring på hende. Kan kun anbefale Tommy til at heale dyr samt mennesker. Han har førhen healet mig, og jeg kan skam også selv mærke forskel. Man er i trygge hænder hos ham. Kan virkelig kun anbefale ham.

Amalie Jacobsen


------------------------------------------------------------


Tak for healing. Jeg mærkede en trykken på venstre legmuskel, på venstre fod ovenover de sidste tre tæer. Jeg mærkede en trykken mod hovedet. Jeg mærkede skiftevis varme og kulde på armene. Der kom også en underlig følelse i maven. Til sidst virkede det som om noget blev hevet ud af mine fødder.. Nu er jeg træt og afslappet. Jeg ville ikke heales for noget bestemt, det var for at prøve det og se om det har en virkning på noget af det jeg bøvler med. 

Melanie Ebbesen


--------------------------------------------------

27/4/2023

Tusind hjertelig tak for healing. Det var en meget kraftig healing, som startede med vældig stor tryk i brystkassen. Så vandrede healingen ellers rundt til alle de steder hvor skavankerne sidder. Hostede meget under healingen og tårerne trillede bare ned af kinden og meget kvalme. Igen tusind tak  


Manuela Christensen 

I dag havde jeg specielt meget brug for healing, da jeg ikke har sovet ordentligt i 3 dage og har ondt i min nakke, og pillerne ville ikke rigtig virke mere. Tommy var hurtig til at svare mig på Messenger, og vi aftalte hurtigt en tid. Jeg kunne mærke hvordan mit hoved begyndte og pulsere, og alle tanker blev pakket ind i et lilla healende lys, også begyndte varmen og brede sig. Jeg kan kun anbefale hans fjern healing, det er utrolig effektiv og jeg har det SÅ meget bedre lige nu Tusind tak for hjælpen, det bliver ikke sidste gang jeg får brug for din hjælpe Jeg ville lave endnu en anbefaling, men da jeg allerede har gang i en bliver det her. Min Kat fik healing af Tommy , da hun har et stort sår på hoften efter en byld. Hun var efterfølgende mere klar og glad flere dage efter healingen end jeg havde set hende i dagevis. En klar forbedring Tusind tak

Jeanett Christensen
Har i dag 26/1 2023 haft fornøjelsen af at prøve clairvoyance, trukket englekort mm ved Tommy fra Tmc Healing & Clairvoyance. En meget spændende, lærerig og tankevækkende oplevelse, som klart kan anbefales  


Pia Vejrup


---------------------------------------------------------
28/4/2023

Hej Tommy
Startede med at blive halvsvimmel og urolig i kroppen og så satte kvalmen ind. Kunne ikke finde ro og måtte op at stå. Ligesom at jeg drak en hel del vand - nær en halv liter fra 20.02 til ca 20.17, hvor kvalmen forsvandt brat og uroligheden/svimmelheden gradvist svandt. Har aldrig før følt noget ved disse fjernhealinger. Futte sov roligt igennem det hele.
Tak for healing

Bh. Holly