Shamanens Drømme

På dansk

Om Shamanens drømme

Tekst: Dansk
Antal: 64 kort
Mål: 8,89 x 13,4 cm

Både kort og guidebog er på dansk Den shamanistiske drømmeverden er en fængslende måde at forstå de dybere lag i vores liv på. De mytiske landskaber og åndevæsener, som vi støder på i denne hellige verden, påvirker vores oplevelser i den vågne verden. Vi er alle hellige drømmere, der drømmer verden til virkelighed.
De smukke billeder og indsigterne i dette kortsæt trækker fra den shamanske drømmeverden af
arketyper og magi og tilbyder friske og moderne fortolkninger. Alberto Villoldo og Colette Baron-Reid viser i den indsigtsfulde guidebog, hvordan dine drømmebilleder kan hjælpe dig til at nyskabe din verden og manifestere dine mest dyrebare intentioner.
Som en bro mellem det mystiske og det jordiske er "Shamanens Drømmeorakel" et kraftfuldt instrument til at manifestere et ekstraordinært liv. Når man arbejder med disse kort, vil man opleve oraklets levende kraft, når man bliver konfronteret med de metaforer og arketyper, som befolker vores drømmelandskab. Man vil indse, at vi alle er modige, samskabende drømmere, som hver især deltager i den drøm, vi kalder for vores virkelighed.

250,00 kr.
pris med moms uden forsendelsesomkostninger